Logo 5

Forstå brugerne

De besøgende vælger selv at klikke på et website. Det gør de, fordi de tror, at websitet, kan hjælpe med at løse et problem, give dem en oplevelse osv.

Hav fokus på kunderne

Det er desværre bare ikke den opfattelse, vi får på mange websites. Mange virksomheder har en inside-outperspektiv på deres forretning. Det skyldes ofte pres ovenfra. En ønsker at webteamet publicerer noget content på websitet. Spørgsmålet er, om kunderne også vil det?

Hjælper brugerne online

De virksomheder, der er gode online, har fokus på brugerne via et outside-in-perspektiv. De spørger brugerne, hvad de gerne vil have. De er online for at hjælpe brugerne med deres problemer, give dem en oplevelse, inspirere dem osv.

Det betyder ikke, at det ikke kan en fællesmængde, hvilket der jo ofte er. 

De virksomheder, der er gode online, har fokus på brugerne via et outside-in-perspektiv. 

Undersøg hvad brugerne gerne vil have online

Der er flere måder at undersøge, hvad brugerne gerne vil have. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan finde ud af, hvor brugerne gerne vil have 

  • Kvalitative undersøgelser
    • Brugerinterviews
    • Fokusgruppeinterview
  • Kvantitative undersøgelser
    • Spørgeskemaer
    • Afstemningsmoduler
  • Kig i analyseværktøjet
  • Overvåg adfæren på websitet

Når det er på plads, er det tid til næste skridt. 

Lav en contentstrategi

Først skal der laves en contentstrategi for at få styr på, hvad der skal laves og sikre, at virksomheden dækker behovet. Dernæst følger selv produktionen af content, som er efterspurgt at brugerne.

 

Skal din virksomhed undersøge, om den har et brugerfokus eller lave indhold til websitet, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for jer.

Læs også om

Content er vigtigt

Brugerne kommer på grund af dit spændende content

De fem strategier

Der er fem overordnede strategier for, hvorfor en virksomhed er online

Kontakt os for at høre mere

Ring

Du er velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp med din kommunikation

29 705030

Contenti er et content marketingbureau med speciale i e-commerce, webkommunikation og -strategi. Vi arbejder med projektledelse, webshops, nyhedsbreve, websites og søgemaskineoptimering (SEO).

© Contenti

Tietgensgade 72
1704 København V.
Tlf.: 29 70 50 30
E-mail: hello@contenti.dk
CVR-nr.: 42096415

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores marketingkampagner. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.  Læs mere