Logo 5

Send flere nyhedsbreve

Det er en god forretning at sende nyhedsbreve. Det er et fantastisk værktøj til salg og fastholdelse. 

Undersøgelser viser, at de firmaer, der har mest succes med e-mailmarketing, er dem, der sender flest nyhedsbreve. Det skyldes ikke nødvendigvis antallet, men det er klart, at der er en positiv effekt ved at sende nyhedsbreve. Det betyder ikke, at jo flere; jo bedre, men et om ugen er ganske normalt. Nogle steder sender de med stor succes et om dagen, hvilket skyldes, at kunderne efterspørger det, og fordi indholdet interesserer dem.

Antallet af nyhedsbrevet er steget med 50 %

Siden covid-19 (marts 2020) for alvor ramte landet er antallet af udsendte nyhedsbreve steget med 50 %. Det skyldes sandsynligvis, at nyhedsbreve er en god, nem, hurtig og billig måde at komme i kontakt med sin målgruppe på. 

Siden covid-19 er antallet af udsendte nyhedsbrevet steget med 50 %.

Det er desværre ikke bare at udsende nyhedsbreve i et væk. Skal nyhedsbrevene have nogen større effekt, skal de segmenteres. Klart de største resultater med nyhedsbreve har de firmaer, der segmenterer nyhedsbrevene. Det siger næsten sig selv, at hvis nyhedsbrevet er segmenteret til lige præcis den specifikke modtager, er der også større sandsynlighed for, at læseren finder det interessant. 

Nyhedsbreve har 4-10 gange højere effekt

Undersøgelser viser, at et nyhedsbreve segmenteret på baggrund af brugerens data har 4-10 gange højere effekt. Et nyhedsbrev kan med fordele segmenteres i henhold kundens:

  • Købshistorik
  • Adfærd på websitet
  • Adfærd i forbindelse med nyhedsbrevet
  • Købsvaner
  • Mm.

Hvis der ikke er så mange data af segmentere ud fra, så kan nyhedsbrevet segmenteres på baggrund af mere standardiserede data:

  • Geografi
  • Demografi
  • Årstid
  • osv.

Der vil dog ret hurtigt være data at segmentere ud fra. Opfordringen er derfor, kom i gang med at sende flere og bedre nyhedsbreve.

 

Skal din virksomhed sende flere og bedre nyhedsbreve, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for jer.

Læs også om

Læg en strategi

En strategi for nyhedsbrevene giver fokus og skaber resultater

Manglende tid

Den største trussel mod succesfuld e-mailmarketing er manglende tid

Kontakt os for at høre mere

Ring

Du er velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp med din kommunikation

29 705030

Contenti er et content marketingbureau med speciale i SEO, webkommunikation og -strategi. Vi arbejder med webshops, nyhedsbreve, websites, -strategi og søgemaskineoptimering.

© Contenti

Tietgensgade 72, kld.
1704 København V.
Tlf.: 29 70 50 30
E-mail: hello@contenti.dk
CVR-nr.: 42096415

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores marketingkampagner. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.  Læs mere