Logo 5

Om os

Contenti er et content marketingbureau. Vi arbejder med content, e-commerce, SEO, indhold og tekster i forskellige sammenhænge. Det er content til websites, nyhedsbreve, webshops og andre elektroniske og digitale medier samt projektledelse for at binde det hele sammen

Vores strateti

Vision: Vi vil være den foretrukne leverandør af content til SME-segmentet i Danmark.

Mission: Content er hjertet i vores leverance til virksomheder, og vi bestræber os på at levere attraktivt content, der skaber værdi for vores kunder. 

Værdier: 

  • Udvikling: Vi udvikler vores kompetencer og kundernes forretning 
  • Partnerskab: Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med kunderne
  • Entusiasme: Vi gør det, fordi vi kan lide det og kan se værdien i det, vi laver.
 

Purpose: Vores formål er at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at få succes med deres webkommunikation. På den måde er vi med til at skabe arbejdspladser og værdi for hele samfundet. Alle skal føle, at de bidrager til samfundet, derfor skal alle, have et arbejde eller en tilknytning til arbejdsmarkedet uanset alder, race, køn, seksuel orientering, handikap mm. Det giver værdi for det enkelte menneske og samfundet som helhed. 

Contenti er et content marketingbureau med speciale i e-commerce, webkommunikation og -strategi. Vi arbejder med projektledelse, webshops, nyhedsbreve, websites og søgemaskineoptimering (SEO).

© Contenti

Tietgensgade 72
1704 København V.
Tlf.: 29 70 50 30
E-mail: hello@contenti.dk
CVR-nr.: 42096415

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores marketingkampagner. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.  Læs mere