Logo 5

Projektledelse

Få styr på dine projekter og kom sikkert i mål

Gør dine projekter til en succes

Vi kører dine projekter sikkert i mål

Få hjælp til at gøre dine projekter til en succes. En ekstern projektleder kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp og sparring. 

PRINCE2 sikrer, at der er styr på alle projektets faser hele vejen fra ide til overlevering. I PRINCE2 er der nemlig nogle helt faste principper, team og processer alle projekter skal leve op til, gå igennem og styre.

Nogle projekter er komplekse, og du kender ikke alle de udfordringer, du vil møde undervejs. Til den type projekter er agil projektledelse er oplagt projektledelsesmetode, hvor der er fokus på fleksibilitet og omstilling.

De fleste projektet er kompliceret, men hvis du ved, hvad slutproduktet skal være, og hvordan du kommer dertil, er det oplagt at benytte vandfaldsmodellen. Det er en driftssikker form for projektledelse.

Bliv ringet op

Indsigt giver godt content

analytics

Analyseværktøjer

En godt overblik over de grundlæggende hændelser på websitet er naturligvis vigtigt. Hvis vi ikke ved, hvad der sker, kan vi ikke forbedre det.

SEO

SEO-værktøjer

Søgemaskineoptimering handler om meget mere end at blive fundet på Google. Det er især vigtigt at blive fundet på de ord, folk søger efter.

domain registration

Onlinespørgeskemaer

Det er fornuftigt at lave en grundig undersøgelse af, hvad brugerne egentlig synes om websitet - og spørge hvad de mangler.

Testværktøj

Testværktøjer

Det er vigtigt at teste billeder, overskrift, tekster, knapper osv. Der er ofte stor forskel på, hvad brugerne klikker på. Derfor tester og optimerer vi.

viral marketing

Trackingværktøjer

Det er også vigtigt at finde de steder på websitet, hvor brugerne har problemer. Derfor kigger vi med og finder de steder, hvor de sidder fast.

Rating

Feedback-funktioner

En hurtig feedback-formular er effektiv til lige at tage temperaturen på websitet og finde de udfordringer, brugerne har.

Få mere at vide

Ring

Du er velkommen til at ringe, hvis du har brug for hjælp med din kommunikation

29 705030

Vi bor centralt

Contenti ligger på Vesterbro lige ved Kødbyen, bus, metro og tog. Vi kommer overalt

Tietgensgade 72, kld. 1704 KBH. V.

projekter skaber værdi

Mere om projektledelse

Et projekt er en midlertidig organisation, der bliver opretter med det formål at levere et eller flere forretningsprodukter. I den periode projektet varer. Projektarbejde adskiller sig fra almindelig drift på en række punkter:

  • Ændringer
  • Midlertidig
  • Tværfunktionelt
  • Unikt
  • Usikkerhed

Forhåbentlig giver indsatsen resultat i form af øget indtjening, stor besparelse, øget brug, flere uploads, flere deltagere eller hvad formålet ellers kan være med projektet.

Risici i projekter

I projektet vil der være risici. Det er projektlederens opgave at registrere, identificere, vurdere og komme med forsalg til styring og implementere løsninger. Best practice er at identificere hændelser, som kan true projektets mål og kvantificere sandsynlighed og konsekvens nærhed som et grundlag for prioriteringen af hvor der skal sættes ind. Problemet er bare, at der kan opstå risici, der ligger helt uden for projektlederes forestillingsevner og derfor ikke kan forudses. I alle projekter skal der være en risikobudget til at klare de risici, der måtte opstå og projektet kan køre videre.  

Interessentstyring i projekter

Interessentstyring eller stakeholder management handler kort sagt om at finde ud af, hvem interessenterne er, hvad deres interesser er, og hvordan de kan blive påvirket projektet eller virksomheden/organisation. Bagefter kan projektlederen beslutte, hvordan han/hun bedst håndterer dem. Der er to typer interessenter, interne og eksterne. Den største forskel er, at de eksterne som udgangspunkt kun meget sjældent er en del af projektet og ofte er sværere at komme i kontakt, hvis vi sammenligner med de interne stakeholders.

Ændringshåndtering

Der vil komme ønsker, tilføjelser, scope creep, scope increase og hvad det ellers hedder. Fælles for dem er, at der er noget, der ikke var aftale på forhånd. Det er altså noget, der vil ændre på, hvad vi oprindelig havde planlagt. Det påvirker vores tema/parametre. I PRINCE2 er der styregruppeformanden, der ansvarlig ændringer. Styregruppeformanden kan udlicitere arbejde til ændringshåndteringsmyndighed. De beslutter så, hvilke ændringer der skal implementeres.

Contenti er et content marketingbureau med speciale i e-commerce, webkommunikation og -strategi. Vi arbejder med projektledelse, webshops, nyhedsbreve, websites og søgemaskineoptimering (SEO).

© Contenti

Tietgensgade 72
1704 København V.
Tlf.: 29 70 50 30
E-mail: hello@contenti.dk
CVR-nr.: 42096415

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores marketingkampagner. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.  Læs mere