Det er de unge, der handler i udenlandske webshops

Onlineshopping

Danskerne handler mindre i udenlandske webshops end tidligere. Det viser en undersøgelse fra betalingsgatewayen Nets undersøgt.

Vi handler i danske webshops

Lidt flere end to ud af tre (68 %) har over en periode på 28 dage kun handlet i danske webshops. Spørgsmålet er naturligvis, om forbrugerne ved, at det er en udenlandsk webshop. Er www.zalando.dk en dansk webshop?

Alderen er afgørende

Undersøgelsen viser en klar tendens: Jo yngre; jo mere handler forbrugerne i udenlandske webshops. Hver tredje unge forbruger mellem 18-29 år har handlet i en udenlandsk webshop i den undersøgte periode, mens det kun er 17 % af forbrugerne i aldersgruppen 65-79 år.

Andel, der handler i udenlandske webshops

Kvinderne er de mest trofaste

Det er især kvinderne, der handler i danske webshops. Tre fjerdedele (75 %) af kvinderne i undersøgelsen siger, at de kun har handlet i danske webshops i perioden, mens det for mændenes vedkommende er 63 %.

Se hele undersøgelsen Dansk e-handel fra Nets.

Læs mere om e-commerce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om os

Contenti er en content marketingbureau, der arbejder med content og indhold til webshops, nyhedsbreve og websites samt webstrategi.

Seneste posts

© Contenti

Tietgensgade 72, kld.
1704 København V.
Tlf.: 29 70 50 30
E-mail: hello@contenti.dk
CVR-nr.: 42096415

Vi bruger sporingscookies på vores hjemmeside for at forbedre vores marketingkampagner. Vi kan spore, hvordan du har tilgået vores hjemmeside, hvilke reklamer, du har klikket på, og hvilke sider du har besøgt.  Læs mere